Veelgestelde vragen

We hebben een aantal veelgestelde vragen op een rijtje gezet voor je. Staat jouw vraag er niet tussen of spreek je graag een van onze therapeuten? Neem dan contact met ons op.

Waar zit Fysio Noordkade gevestigd?

Het adres van onze fysiopraktijk is Noordkade 5a 5462EC Veghel. Je vindt onze praktijk in het pand van CrossFit Noordkade. Parkeren kan recht voor onze deur en is gratis.

Behandelen jullie ook klachten met dry needling?

Jazeker! Dry Needling is een behandelmethode die we aanbieden bij Fysio Noordkade. Je leest er hier alles over.

Wat zijn de specialisaties van Fysio Noordkade?

Met onze verschillende therapeuten hebben we meerdere specialisaties onder één dak. Van fysiotherapie tot revalidatie. Hieronder vind je een duidelijk overzicht met de bijbehorende informatie per specialisme:

Fysiotherapie
Manuele therapie
Medical Taping
Knieklachten
Sportfysiotherapie
Revalidatie
Draaiduizeligheid
Fysiofitness
Schouderklachten
Hoofpijn Klachten
Mom’s Training
Dry Needling

Hoe maak ik een afspraak?

Maak snel en gemakkelijk online een afspraak bij jouw fysiotherapeut. Of neem contact op via 06-14729881 of mail naar info@fysionoordkade.nl.

Wordt mijn fysiotherapie vergoed?

De kosten van fysiotherapie hangen grotendeels af van de manier waarop je verzekerd bent. In de meeste gevallen heb je een aanvullende verzekering die de fysiotherapie dekt en waar je geen eigen risico voor betaald. Ook worden sommige aandoeningen vanuit de basisverzekering vergoed. Maar zelf voor fysiotherapie betalen is ook een optie. Meer informatie over vergoedingen en tarieven vind je hier.

Heb ik een doorverwijzing nodig van mijn (huis)arts?

Voor een behandeling van een fysiotherapeut heb je geen verwijzing nodig van de (huis)arts.

Werken jullie samen met partners en praktijken?

Jazeker! Wij werken samen met verschillende disciplines en specialisten, zodat we je zo goed mogelijk kunnen behandelen en helpen bij jouw klachten. Zo werken we samen met CrossFit Noordkade en verschillende andere specialisten. Je leest er hier alles over.

Kan ik ook aan huis worden behandeld?

Ja, als u niet in staat bent om zelf te komen en u kunt ook niemand vragen om u te brengen komen wij bij u thuis. Dit doen wij vaak bij mensen met een nieuwe heup of knie, maar ook bij mensen die om wat voor reden dan ook slecht ter been zijn. Hiervoor geldt een ander tarief.

Hoe lang duurt een behandeling?

Een normale fysiotherapie behandeling duurt 30 minuten. De eerste afspraak, wanneer de intake wordt gedaan, duurt soms wat langer. Dit is afhankelijk van de complexiteit van de klacht.

Wat moet ik voor de eerste behandeling meenemen?

De eerste behandeling bestaat uit een intake en fysiotherapeutisch onderzoek. Hiervoor dien je een rijbewijs of ander geldig legitimatiebewijs mee te nemen en eventueel een handdoek.

Zijn jullie ook ’s avonds open?

Ja, wij zijn op maandag en woensdag tot 20.00 uur geopend en dinsdagavond tot 21.00 uur. Bekijk hieronder onze volledige openingstijden:

Maandag 08.00 – 20.00 uur
Dinsdag 08.30 – 21.00 uur
Woensdag 08.00 – 20.00 uur
Donderdag 08.00 – 17.00 uur
Vrijdag 08.00 – 17.00 uur
Zaterdag 09.00 – 13.00 uur

Hoe kan ik mijn afspraak wijzigen of afzeggen?

Dat kan per mail (info@fysionoordkade.nl) of telefonisch (+31611708643)