TEAM

Julie Dignouts

Mijn naam is Julie Dignouts. Ik ben geboren in Weert maar woon nu al weer 10 jaar in het mooie Brabant. Ik ben in Den Bosch terecht gekomen doordat ik als topsporter de sport Turnen beoefende.

Hierdoor kwam ik vaak in aanmerking met de Fysiotherapeut en zo is mijn interesse in het vak ontstaan. Na mijn eigen turncarrière ben ik in het ondersteunende team van het Turnen Dames Team van Flik-Flak terecht gekomen. Al snel bleek dat ik meer wilde weten over het bewegen en functioneren van het lichaam.

Als fysiotherapeut ligt mijn interesse met name in de sportfysiotherapie/ sportblessuren, duizeligheidsklachten en knieproblematiek. Tijdens mijn opleiding heb ik me verdiept in Manuele therapie en neuro-revalidatie en ben ik gecertificeerd op gebied van Medical Taping.

Zelf ben ik een fanatieke CrossFitter op topniveau, die staat te popelen om jou weer bovenop de blessure te krijgen zodat je weer zonder problemen kunt bewegen of sporten. 

Neem telefonisch contact met mij op voor een afspraak. Ook is het mogelijk om online een afspraak in te plannen.

Bram Smits

Mijn naam is Bram Smits, ik ben getrouwd met Femke en woon samen met haar en onze twee kinderen in Den Bosch. Naast algemeen fysiotherapeut heb ik mij op master of science niveau gespecialiseerd in de manuele therapie. Als MSc manueel therapeut ben ik specialist op alle wervelkolom gerelateerde klachten zoals hoofdpijn, nekpijn en lage rugpijn met of zonder uitstraling.

Ik ben sinds 2011 actief lid van het Schoudernetwerk Noord Brabant en het Knienetwerk Brabant. Dit zijn netwerken van fysiotherapeuten en orthopeden die zich gespecialiseerd hebben in complexe schouderklachten en knieklachten. De directe lijnen met verschillende specialisten en het goede contact met de huisartsen uit de regio maken dat ik de beste zorg kan leveren aan mijn patiënten.

Tijdens mijn behandelingen bekijk en onderzoek ik de gehele bewegingsketen en pak ik zowel de klacht als de oorzaak aan. Hierbij staat de hulpvraag van de patiënt steeds centraal.

De uitdaging is om iemand zo snel mogelijk van zijn klachten af te helpen en te zorgen dat de klachten wegblijven.

Neem telefonisch contact met mij op voor een afspraak. Ook is het mogelijk om online een afspraak in te plannen.

Femke Smits

Mijn naam is Femke Smits en ik woon samen met mijn man Bram en onze twee kinderen in Den Bosch. Binnen de praktijk ben ik met name achter de schermen werkzaam. Voor mijn start bij Fysio Noordkade ben ik werkzaam geweest als projectleider van onderwijs- en bedrijfsinnovatie projecten door heel Nederland. In 2018 heb ik de stap gemaakt naar de fysiotherapie branche als ondersteuning op gebied van administratie en organisatie. Ik vind het erg leuk om onderdeel te zijn van de start en groei van deze nieuwe praktijk in Veghel.

U kunt mij vinden aan de andere kant van de telefoon voor het maken van een afspraak of het beantwoorden van uw vragen. Ik spreek u graag snel!