Team - Julie Dignouts en Nick van de Graaf

Team

Wij zijn Fysio Noordkade, een jong ondernemend en hecht team van fysiotherapeuten. Wij vinden het belangrijk om op zoek te gaan met jou naar de oorzaak van jouw klacht(en). Dit doen we op een gespecialiseerde manier die voor elke cliënt anders is. Samen gaan we aan de slag om jouw klacht(en) te verhelpen en te voorkomen in de toekomst. Op deze manier ben je verzekerd van de beste maar ook duurzaamste zorg. 

Fysio Noordkade vind je in het prachtige pand van CrossFit Noordkade in Veghel. Parkeren kan bij ons recht voor de deur en is geheel gratis. 

Een persoonlijke aanpak vinden wij belangrijk, daarom stellen wij onszelf graag kort aan je voor. En kom gerust langs voor een bakje koffie als je meer wilt weten over onze werkwijze of specialisaties.

Julie Dignouts

Mijn naam is Julie Dignouts. Ik ben geboren in Weert maar woon sinds 2012 in het mooie Brabant. Ik ben in ‘s-Hertogenbosch terecht gekomen doordat ik als topsporter de sport turnen beoefende. Ik ben nog steeds een fanatieke CrossFitter op topniveau en ga graag bij CrossFit Noordkade mijn energie eruit sporten.

Door het turnen kwam ik vaak in aanraking met de fysiotherapeut en werd ik geïnteresseerd in het vak. Al snel wilde ik meer weten over het bewegen en functioneren van het menselijk lichaam en ben ik na mijn turncarrière de opleiding fysiotherapie gaan volgen. Naast mijn opleiding heb ik mijzelf verdiept in manuele therapie, neurorevalidatie en heb ik de cursus voor Medical Taping en Dry Needling succesvol afgerond.

Als fysiotherapeut ligt mijn interesse met name in de sportfysiotherapie en sportblessures, duizeligheidsklachten en knieproblematiek, zoals de revalidatie van de voorste kruisband (na een operatie). Ik sta te popelen om jou weer bovenop jouw blessure te krijgen zodat je weer zonder problemen kan gaan bewegen of sporten! Daarnaast ontwikkel en verzorg ik ook training(en) voor zwangeren en bevallen vrouwen.

Neem telefonisch contact met mij op voor een afspraak. Ook is het mogelijk om online een afspraak in te plannen.

Nick van de Graaf

Mijn naam is Nick van de Graaf, geboren in Mariaheide, maar sinds 2016 woonachtig in Uden. In 2010 ben ik gestart met de opleiding fysiotherapie in Nijmegen, die ik 4 jaar later met genoegen heb behaald. Na mijn opleiding fysiotherapie heb ik de driejarige master manuele therapie afgerond aan de SOMT University of Physiotherapy.

Naast mijn werk bij Fysio Noordkade werk ik binnen de praktijk FysiekFit in Mariaheide en ben ik fysiotherapeut/hersteltrainer bij de voetbalselectie van RKVV Erp. Voetbal is mijn grote passie, maar door knieblessures mag ik deze sport helaas niet meer uitvoeren. Gelukkig hou ik, net zoals Julie, van CrossFit en ben ik door CrossFit Noordkade mijn liefde voor bewegen nooit kwijtgeraakt.

Afgelopen jaren heb ik twee cursussen voor Dry Needling gevolgd en blijf mijn kennis over fysiotherapie en alle aspecten daarvan met veel plezier uitbreiden. Daarnaast ben ik ook gespecialiseerd in revalidatie van de voorste kruisband (na een operatie). Ik help je graag om weer pijnvrij te kunnen bewegen!

Neem telefonisch contact met mij op voor een afspraak. Ook is het mogelijk om online een afspraak in te plannen.

Dirk van der Vrande

Geboren en getogen Gemertenaar sinds 1999.

Net als veel fysiotherapeuten, heb ik ook kennis gemaakt met fysiotherapie door een zware blessure. Ondanks dat ik in Havo 5 interesse had in technische opleiding kwam ik er door mijn horeca bijbaan achter dat ik gelukkig wordt van mensen helpen en het zoeken naar oplossingen.

Zonder enige twijfel ben ik in 2017 gestart en sinds 2021 fysiotherapeut. Manuele therapie daagt me uit om naast vaardigheden beter te worden in het oplossen van gezondheidsproblemen.

Sinds de pupillen voetballer bij V.V. Gemert en nu met trots de verantwoordelijkheid heb over de medische staf van de selectie.

Ik nodig je graag uit om samen jou vraag te beantwoorden, tot snel!

Neem telefonisch contact met mij op voor een afspraak. Ook is het mogelijk om online een afspraak in te plannen.

Dirk