Samenwerkingen

Wij werken samen met

Bij Fysio Noordkade werken we samen met verschillende disciplines en specialisten, zodat we je zo goed mogelijk kunnen behandelen en helpen bij jouw klachten. Hieronder vind je al onze samenwerkingen met verschillende partners en praktijken:

Samenwerkingen

 

CrossFit Noordkade

Fysio Noordkade is gevestigd in het pand van CrossFit Noordkade, hierdoor werken we nauw met elkaar samen. Sporters die starten bij CrossFit Noordkade kunnen gebruik maken van een gratis intake bij een van onze fysiotherapeuten of bij sportgerelateerde vragen en andere klachten bij ons binnenlopen. We zijn aanwezig tijdens trainingsmomenten en kunnen waar nodig meekijken en tips geven.
De fysiotherapeuten van Fysio Noordkade maken tijdens de behandeling gebruik van de fitnessapparatuur van CrossFit Noordkade om jouw klachten zo goed mogelijk te behandelen en uitleg te geven over oefeningen die je thuis zelf kunt uitoefenen.

Meer weten over CrossFit Noordkade of onze samenwerking? Neem contact met ons op of natuurlijk met CrossFit Noordkade

Lifestyle in Motion

Onze fysiotherapeut Julie Dignouts is naast haar werkzaamheden bij Fysio Noordkade ook werkzaam als leefstijlcoach bij Lifestyle in Motion. Een leefstijlcoach helpt je bij het vinden van meer rust en balans binnen je (drukke) leven. Waarbij we kijken naar veranderingen op het gebied van voeding, beweging, slaap en ontspanning. Samen wordt er gekeken naar een plan op maat zodat je zelf aan de slag kan om deze nieuwe leefstijl te omarmen. Daarbij wordt natuurlijk door middel van ondersteuning en coaching door de leefstijlcoach gezorgd dat jij de beste versie van jezelf wordt!

Benieuwd naar dit uitdagende maar waardevolle traject? Neem een kijkje op de website of vraag tijdens je bezoek aan Fysio Noordkade om meer informatie.

Fysiotherapie Smits

Fysio Noordkade werkt intensief samen met het team van Fysiotherapie Smits. Er wordt veel kennis en kunde uitgewisseld tussen de beide praktijken. Het team werkt samen op het gebied van kennisuitwisseling en intercollegiaal overleg. De expertise van de therapeuten wordt hierdoor op verschillende locaties optimaal ingezet.

Wil je meer weten over onze samenwerking of over Fysiotherapie Smits? Bel ons, neem een kijkje op de website van Fysiotherapie Smits of neem telefonisch contact op.

Sport Medisch Centrum Den Bosch

Fysio Noordkade werkt nauw samen met het Sport Medisch Centrum. Hier zitten voornamelijk sport-minded fysiotherapeuten en sportartsen. Doordat wij korte lijntjes hebben met zowel de sportfysiotherapeuten als de sportartsen die daar werken, hebben we veel contact over sport gerelateerde klachten en verwijzen wij onze cliënten in goed overleg naar hen door als dit nodig is.

Wil je meer weten over onze samenwerking met Sport Medisch Centrum Den Bosch? Neem contact met ons op.

ORTUS!NU.

Fysio Noordkade werkt samen met ORTUS!NU. Een bedrijf wat een unieke samenwerking heeft tussen een orthopeed en echografist. Wanneer wij een klacht niet naar wens kunnen behandelen of het gewenste effect niet behalen kunnen we terugvallen op Ortus. Een diagnose wordt gesteld met behulp van een intakegesprek en een echo, welke ook vaak direct behandeld kan worden middels een injectie.

Meer weten over onze samenwerking met Ortus? Neem rechtstreeks contact op via onderstaande gegevens óf vraag er ons naar tijdens je afspraak met jouw fysiotherapeut bij Fysio Noordkade!

Orthus

W: www.ortus.nu
E : info@ortus.nu
T : 085 902 5 902

Hierhebikpijn.nl

Fysio Noordkade heeft in samenwerking met hierhebikpijn.nl een handige encyclopedie met aandoeningen samengesteld. Meer weten over verschillende aandoeningen, klachten of soorten pijn? Lees hier meer.