Manuele therapie

Manuele therapie bij Fysio Noordkade

Heb je na een dag stilzitten last van je gewrichten? Of merk je dat je niet meer soepel beweegt? Vervelende klachten die iedereen kan krijgen. Bewegen wordt een stuk lastiger en het kan resulteren in langdurige pijn. De fysiotherapeuten van Fysio Noordkade kunnen jou met manuele therapie van jouw klachten afhelpen.

Hoe werkt het?

Deze vorm van therapie is eenvoudig te omschrijven als “het kraken van het lichaam”. Door speciale technieken ontstaat er bewegingsvrijheid in jouw gewrichten waardoor de pijn minder wordt en jouw klachten afnemen. De meeste klachten ontstaan doordat je lichaam overbelast raakt. Merk je dat je last krijgt van jouw gewrichten, ben er dan op tijd bij en zorg ervoor dat jouw lichaam niet stopt met normaal functioneren.

Veel voorkomende klachten

Veel voorkomende klachten waarvoor je met manuele therapie bij Fysio Noordkade terecht kan zijn:

  • Klachten aan de wervelkolom
  • Pijn in de nek
  • Pijn in je rug
  • Pijn in je schouders
  • Moeilijk kunnen bewegen

Door middel van deze behandeling kunnen wij ervoor zorgen dat jij binnen een aantal sessies weer zonder pijn kunt bewegen. Ervaar je een van bovenstaande klachten? Twijfel dan niet.

Vergoeding

Heb je vragen of twijfels over het vergoeden van de behandeling(en)? Neem dan gerust contact met ons op. Deze vorm van therapie is een behandelmethode wat onder Fysiotherapie valt. Dus wanneer jij in jouw aanvullende pakket fysio behandelingen hebt opgenomen, wordt een behandeling die bestaat uit manuele therapie ook vergoed.

Maak een afspraak

Meer te weten komen over deze behandeling? Neem contact met ons op of maak een afspraak bij een van onze specialisten. Dat kan snel en gemakkelijk online of telefonisch via 06-14729881. Onze fysiotherapeuten van Fysio Noordkade staan voor je klaar.