Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie Veghel

Fysio Noordkade is gespecialiseerd in sportfysiotherapie. Onze sportfysiotherapeut helpt bij de preventie, voorlichting en advisering op het gebied van verantwoord sporten. Of u nu herstellende bent van een blessure óf op de juiste manier op hoog niveau wilt sporten zonder daarbij blessures op te lopen.

Persoonlijk behandelplan

Sporters die hun sport op hoog niveau willen beoefenen; wij begeleiden ze. De behandeling bij topsporters is erop gericht om het maximale uit een trainingssessie te halen, zonder dat daarbij blessures en klachten optreden. Onze therapeut Julie Dignouts is zelf ook een topsporter en heeft hierdoor veel ervaring op het gebied van intensief sporten. Ze begrijpt bovendien als geen ander waarom sport zo belangrijk is.

Sporten met blessures

Sportfysiotherapie maakt daarnaast onderdeel uit van de behandeling fysiotherapie. De therapie bestaat in dit geval uit verschillende oefeningen die bijdragen aan het herstel van bijvoorbeeld een operatie of blessure.
De meeste mensen die naar een sportfysiotherapeut gaan, hebben blessures die ze hebben opgelopen bij het beoefenen van een sport. Denk hierbij aan een tennisarm, verzwikte enkel of hamstring en knieklachten. De therapie richt zich dan niet alleen op het herstel van deze gewrichten, maar ook op de lichaamsdelen die nog wel goed belastbaar zijn. Tijdens de trainingen wordt er ook veel aandacht geschonken aan de lichaamsdelen die nog wel goed te trainen zijn.

Waarom kiezen voor een speciale sporttherapeut

Met een sportfysiotherapeut focust u zich tijdens uw trainingssessies op uw herstel en het voorkomen van blessures in de toekomst.

Crossfit Noordkade

Start u als sporter bij Crossfit Noordkade, dan kunt u gebruik maken van de gratis sportintake. Deze intake wordt afgenomen door zowel een fysiotherapeut van Fysio Noordkade als een trainer van Crossfit Noordkade. Tijdens het gesprek wordt uw belastbaarheid in kaart gebracht, waardoor u tijdens trainingen uw zwakke plekken sterker maakt en blessures voorkomt. Samen zorgen we ervoor dat u het maximale uit uw trainingen haalt en zo uw persoonlijke doelen bereikt.

Meer informatie sportfysiotherapie

Wilt u meer informatie over sportfysiotherapie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Direct een afspraak inplannen behoort ook tot de mogelijkheden. Gebruik hiervoor onze online planner.