Praktijk Regelement

CONTACT

Bij ons krijg je de volledige aandacht. Daarom kan het zijn dat we tijdens een behandeling de telefoon niet opnemen. Wanneer je onze voicemail hoort, laat dan een bericht achter. Wij bellen je zo snel mogelijk terug.
Op onze website kun je ook snel en gemakkelijk online een afspraak maken. Je kiest dan zelf voor een dag en een tijdstip. Vul je het contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

VERGOEDING

We hebben bij alle verzekeraars een contract. Vergoedingen voor fysiotherapie maken deel uit van je aanvullende verzekering en gaan dus niet ten koste van jouw eigen risico. Heb je alleen een basisverzekering? Dan worden behandelingen niet vergoed. Je kunt zelf bij je eigen verzekeraar nagaan of jouw behandelingen vergoed krijgt.

AANMELDEN

Sinds 2006 is de fysiotherapeut direct toegankelijk voor screening en behandeling. Dat betekent dat je geen verwijzing van huisarts of specialist nodig hebt. Het eerste consult bestaat uit een intake en een onderzoek om je klachten te inventariseren.

AFMELDEN

Afmelden dient minimaal 24 uur voor aanvang van de geplande behandeling te gebeuren. Indien je dat niet doet, brengen we de gereserveerde tijd in rekening. Buiten de openingstijden van onze praktijk kun je een mail sturen of de voicemail inspreken.

HYGIENE

We hechten veel waarde aan hygiëne. Daarom vragen we je voor iedere behandeling een handdoek of badlaken mee te nemen. Daarnaast verwachten we dat je de persoonlijke hygiënische regels in acht neemt en voor een goede lichaamsverzorging zorgt.

PRIVACYREGELEMENT

We zijn niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal van jouw persoonlijke eigendommen voor, tijdens of na de behandeling.

KLACHTEN

Ben je niet tevreden over je behandeling? Of heb je een andere klacht? Bespreek dit dan met ons. We nemen iedere klacht zeer serieus en handelen altijd conform de richtlijn van onze brancheorganisatie (KNGF). In de folder in de wachtruimte vind je hier alle informatie over.
Plan direct online een afspraak in of neem contact op met de therapeut. Bekijk ook welke kwaliteit van zorg Fysio Noordkade biedt.

Fysio Noordkade Veghel