Werkwijze

Wij zijn Fysio Noordkade, een jong ondernemend en hecht team van fysiotherapeuten met als motto: “Ik denk – jij wilt- wij beslissen”. Wij vinden het belangrijk om op deze manier samen naar de oorzaak van jouw klacht(en) op zoek te gaan. Dit doen we op een gespecialiseerde manier die voor elke cliënt anders is. Samen gaan we aan de slag om jouw klacht(en) te verhelpen en te voorkomen in de toekomst. Op deze manier ben je verzekerd van de beste maar ook duurzaamste zorg.

Fysio Noordkade vind je in het prachtige pand van CrossFit Noordkade in Veghel. Parkeren kan bij ons recht voor de deur en is geheel gratis.

 

Werkwijze Fysio Noordkade

Bij Fysio Noordkade zorgen we voor de best passende zorg op maat. Je kan bij ons terecht met uiteenlopende lichamelijke klacht(en). Benieuwd wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen? Bekijk hier onze specialisaties.
Voordat we starten met het behandelen van jouw lichamelijke klacht(en) gaan we met je in gesprek. Tijdens dit gesprek onderzoeken we grondig wat jouw klachten zijn en brengen we de oorzaak van je klacht(en) in kaart. Samen maken we een behandelplan op maat om ervoor te zorgen dat je de beste en duurzaamste zorg ontvangt. Tijdens de behandelingen kijken we samen naar hoe het gaat en sturen we bij waar nodig. Door op zoek te gaan naar de oorzaak van jouw klacht(en) pakken we het probleem bij de kern aan. Zo verhelpen we niet alleen jouw huidige klacht(en), maar zorgen we samen voor een langdurige oplossing zodat jij weer zorgeloos kan bewegen en sporten zonder pijn.

Maak een afspraak

Hulp bij het bestrijden van jouw klacht(en)? Neem contact met ons op of maak een afspraak.

Werkwijze Fysio Noordkade