Over Fysio Noordkade

Lees meer over ons team en onze werkwijze

Lees meer

Onze specialisaties

Bekijk welke specialisaties wij in huis hebben

Lees meer

Neem contact op

Neem contact met ons op en stel ons jouw vraag

Lees meer

Maak een afspraak

Maak snel en gemakkelijk een afspraak

Lees meer

Fysio Noordkade

Wij zijn Fysio Noordkade, een jong ondernemend en hecht team van fysiotherapeuten met als motto: “Ik denk – jij wilt- wij beslissen”. Wij vinden het belangrijk om op deze manier samen naar de oorzaak van jouw klacht(en) op zoek te gaan. Dit doen we op een gespecialiseerde manier die voor elke cliënt anders is. Samen gaan we aan de slag om jouw klacht(en) te verhelpen en te voorkomen in de toekomst. Op deze manier ben je verzekerd van de beste maar ook duurzaamste zorg.

Je vindt ons in het pand van CrossFit Noordkade in Veghel. Parkeren kan bij ons gratis en recht voor de deur.

Verantwoord sporten onder één dak

Wij werken nauw samen met CrossFit Noordkade en leefstijlcoach Lifestyle in Motion. Zo kunnen we alle zorg bieden op gebied van verantwoord sporten onder één dak. Jij staat bij ons centraal. Door onze persoonlijke aanpak én korte lijntjes met specialisten en zorgprofessionals leveren we zorg op maat.

Maak een afspraak

Wil je meer informatie of heb je vragen over een van onze behandelingen? Neem contact met ons op. Wil je direct een afspraak maken? Dat kan snel en gemakkelijk online of telefonisch via 06-14729881. Onze fysiotherapeuten van Fysio Noordkade helpen je graag verder.

Reviews Fysio Noordkade