Wij werken samen met

Samenwerking

Bij Fysio Noordkade werken we samen met diverse disciplines zodat we u zo goed mogelijk kunnen behandelen. Hieronder vindt u een aantal partners c.q. praktijken waarmee we samenwerken:

CrossFit Noordkade

Fysio Noordkade is gevestigd in het pand van Crossfit Noordkade. Sporters die starten bij Crossfit Noordkade kunnen gebruik maken van een gratis intake bij een van onze fysiotherapeuten. Daarnaast kunt u bij sport gerelateerde vragen of blessures en andere klachten binnenlopen bij een van onze fysiotherapeuten. We zijn aanwezig tijdens uw trainingsmomenten en kunnen waar nodig meekijken en tips geven welke gerelateerd zijn aan beweging.

lifestyle in motion

Julie Dignouts is naast fysiotherapeut bij Fysio Noordkade ook werkzaam als leefstijlcoach. Een leefstijlcoach helpt u bij het vinden van meer rust en balans binnen uw drukke leven. Er wordt hierbij gekeken naar veranderingen op gebied van voeding, beweging, slaap en ontspanning. Zelf gaat u aan de slag om deze nieuwe leefstijl te omarmen en wordt daarbij vanzelfsprekend door de leefstijlcoach gestimuleerd en gecoacht. Wilt u meer weten, kijk dan op de website van Julie, of vraag om meer informatie tijdens uw bezoek aan onze praktijk.

fysiotherapie Smits

Fysio Noordkade BV werkt intensief samen met het team van Fysiotherapie Smits BV in Den Bosch. Als zusterondernemingen onder dezelfde holding wordt er veel kennis en kunde uitgewisseld tussen de beide praktijken. Het team werkt samen op gebied van kennisuitwisseling en intercollegiaal overleg. De expertise van de therapeuten wordt hierdoor op beide praktijklocaties optimaal ingezet. Lees meer over Fysiotherapie Smits BV op de website www.fysiotherapiesmits.nl of neem telefonisch contact op 073-2340444.

Diëtiste Karin Burg

Fysio Noordkade werkt samen met diëtiste Karin Burg. Karin geeft zowel voeding- als dieetadvies en is een expert op het gebied van lifestyle coaching. Voor meer informatie kunt u rechtstreeks contact opnemen via onderstaande gegevens óf tijdens uw afspraak met uw fysiotherapeut om meer informatie verzoeken.