Fysiofitness

Fysiofitness Veghel

Indien u herstellende bent van een blessure, ziekte of aandoening kunt u er baat bij hebben om meer te bewegen. Echter is het niet verstandig om zelfstandig zonder kennis aan de slag te gaan met gewichten of fitnessapparaten. Onder persoonlijke begeleiding van een fysiotherapeut starten met bewegen, is in dit geval een aanrader. Fysiofitness kan een belangrijk onderdeel zijn van uw revalidatie en ervoor zorgen dat u fysiek sterker wordt en de klachten waarmee u kampt vermindert.

Onder professionele begeleiding sporten? Fysio Noordkade biedt het aan.

Fysiofitness bij Fysio Noordkade

Een plek waar u onder persoonlijke begeleiding van een fysiotherapeut kunt sporten, zodat u uw revalidatie op een positieve manier beïnvloedt? Fysio Noordkade werkt samen met Crossfit Noordkade waardoor u onder begeleiding van een van onze fysiofitnesstherapeuten kunt starten met bewegen in een professionele sportschool.

Op basis van uw klachten en doelen maakt onze fitnessfysiotherapeut een op maat gemaakt trainingsschema. Zo bent u in staat het maximale uit uw trainingssessies te halen, zonder dat u uw spieren overbelast. Het maximale uit uw revalidatietraject halen? Bij Fysio Noordkade maken we het mogelijk.

Fysiofitness praktische info

Heeft u een verwijzing van de huisarts of een fysiotherapie indicatie, dan valt fysiofitness onder reguliere fysiotherapie. De fysiofitnessbehandelingen worden indien u aanvullend verzekerd bent, volledig vergoed.

Iedere fysiofitness-sessie duurt circa XXX (nog in te vullen) minuten. Tijdens een training begeleiden we u en geven advies. Zo kunt u in de toekomst volledig zelfstandig trainen en aan uw revalidatie werken.

Bent u niet aanvullend verzekerd, maar wilt u toch onder begeleiding van een fysiotherapeut fitnessen? Dat kan. Bekijk onze tarieven (tarief fysiofitness ook bij tarieven plaatsen? ) voor meer informatie over de kosten.

Meer informatie fysiofitness in Veghel

Zou u graag meer informatie ontvangen over fysiofitness of onze andere specialismes? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch als via ons contactformulier.

Liever direct een afspraak inplannen. U doet het eenvoudig online via onze planner.